Skip to content

Sales Representative/ New Business Developer

RemoteNederland, Noord-Brabant, EindhovenVerkoop

Functieomschrijving


Word jij enthousiast van het verder laten groeien van een veelbelovende IT scale-up? Zitten sales en business development jou in het bloed? En wil je direct meeprofiteren van de waarde die jouw inspanningen genereren? Dan komen wij graag met jou in gesprek!


Wie zijn wij?


Quad Solutions is een jonge, enthousiaste IT scale-up die softwareoplossingen op maat voor klanten levert met ervaren ingewerkte teams. We houden niet van dure fancy woorden en een hoop poespas om niets. Waar we wel van houden? Samen IT bouwen die doet wat ervan verwacht wordt. Met mensen die er verstand van hebben en weten wat ze aan elkaar hebben. No-nonsense softwareontwikkeling dus.


Wat je gaat doen als Business Analist

Je werkt samen met je team aan complexe mission- en business critical software oplossingen bij overheidsinstellingen of grote ondernemingen. Jij bent de cruciale spil tussen de verschillende stakeholders aan klant- en gebruikerszijde en het development team.

We hebben geen voorgeschreven werktijden of processen. Die bepalen jullie als team zelf, net als waar en hoe je werkt. Je bent dus alleen op kantoor of bij de klant wanneer jullie als team besluiten dat dat nodig is. De rest van de tijd kies jij waar je het liefst werkt: thuis of in één van onze kantoren.

Wat bieden wij je?

 • Een uitdagende baan met veel vrijheid qua invulling en een hoge mate van verantwoordelijkheid
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden waarbij je direct meeprofiteert van jouw commerciële succes
 • Een ambitieus en professioneel team waarin samenwerking, plezier, ondernemerschap en no-nonsense centraal staat


Vereisten

Wat zoeken wij?

 • Een ondernemende instelling
 • Capaciteit om goed te luisteren en snel te schakelen zodat je bij elke opdrachtgever kan fungeren als sparring- en businesspartner (op C-level)
 • Je hebt 2)_ jaar ervaring en/of affiniteit met sales binnen de IT-branche
 • Plezier in het bouwen en onderhouden van een zakelijk relevant netwerk
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • Ervaring van moderne (offline en online) leadgen technieken;
 • Kennis op minimaal Hbo-niveau
 • De wil om samen te winnen

Hoe zou dat eruit kunnen zien?

Als New Business Developer bij Quad Solutions selecteer en acquireer je interessante opdrachten voor onze Quad teams.

Acquisitie kent geen geheimen voor jou. Je zet relevante tools zoals je netwerk, telefonisch acquisitie, fieldmanagement, sociale media, etc. in waar jij denkt dat deze het meeste opleveren.

Nadruk in de rol ligt op het uitbreiden van ons netwerk. New business en/of koude acquisitie ligt je. Je wordt er enthousiast van en je kan niet wachten om nieuwe deuren te openen voor onze Quad teams.