Overslaan naar content

Software Developer stage

Op locatie
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 300 - € 400Intern

Functieomschrijving

Quad Solutions is een no-nonsense software bedrijf met een helder doel: de sterkste software development teams van Nederland bouwen. Onze teams werken bij grote bedrijven en overheidsinstellingen aan slimme oplossingen voor praktische of maatschappelijke uitdagingen. Uitdagingen die je alleen met een écht team kan tackelen en waarbij het om meer draait dan de technologie. Deze teams managen zichzelf en hebben geen opgelegde structuren, tools en locaties nodig om tot goede resultaten te komen. We bedingen daarbij maximale autonomie voor onze teams zodat zij zelf kunnen kiezen hoe, waar en wanneer zij werken. Die vrijheid van werken komt zowel het resultaat als de teamleden ten goede. Software consultancy maar dan met teams.


We hebben een platte organisatie en doen dingen graag nét wat anders dan de rest. Autonomie, eigenaarschap en vertrouwen gaan bij ons hand in hand. Ons team concept stelt jou in staat jezelf maximaal te ontwikkelen. In ruil daarvoor voorzie jij ons van een frisse blik, geeft ons nieuwe input zodat wij kunnen blijven werken aan onze coaching en training skills.

Je komt terecht in een team van developers en een product owner die je ondersteunen in je leerproces en introduceren in best practices en tooling uit de praktijk. Je maakt kennis met hoe het is om in een écht team te werken, leert op elkaar te bouwen en vertrouwen in een setting met een hoge mate van zelfstandigheid maar altijd toegang tot ondersteuning om jou de volgende stap te laten maken.

Je gaat bij Quad werken aan onderdelen voor onze interne applicatie. Daarin automatiseren we bedrijfsprocessen waaronder het (geautomatiseerd) opstellen van CV's. We helpen onze kandidaat teamleden dus bij het samenstellen van een waardevolle en de beoogde rol rol afgestemde CV. Deze stageopdracht bestaat uit het onderzoeken en toevoegen van een UI (dashboard), functionaliteit of kunstmatige intelligentie om kandidaat profielteksten te (laten) schrijven op basis van hun CV data én de beoogde vacature tekst.

Ervaring met Java is een plus maar als je je vaardigheid in andere talen en frameworks kunt demonstreren en graag Java ervaring wil opdoen ben je van harte welkom.


Vereisten

Onze basis stack is:

 • Java
 • Spring Boot
 • Micronaut
 • Vert.x
 • React

en je kunt te maken krijgen met:

 • Docker / Kubernetes
 • Cloud platforms (Azure, AWS, GCP, Openshift)
 • Automated test tooling (Cucumber, Selenium, Robot Framework)
 • JEE containers (WebLogic, JBoss)
 • Front-end technologie (Angular)


Quad biedt je een professionele Agile werkomgeving, begeleiding (of je nu vanuit thuis werkt of graag naar kantoor komt) en een mooie stagevergoeding. Lijkt dat je wat? Stuur ons je CV en motivatiebrief! Op basis daarvan selecteren we een aantal kandidaten voor een kennismaking.


of